Over Mij

effleurage 3.jpg

 

Ik ben Dolores Noguera en heb in januari 2007 Massagepraktijk Effleurage opgericht.
Ik ben gediplomeerd Sportzorgmasseur en Triggerpoint therapeut.
De behandelingen binnen de praktijk zijn: 
Sportmassage,Triggerpoint therapie, Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage, Ontspanningsmassage,  Hotstone massage en Stoelmassage. 


De diploma’s van Sportmassage, Blessurepreventie en Manuele Lymfedrainage zijn behaalt bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).
Gediplomeerd Triggerpoint therapeut via opleiding Triggerpointcoach

SAMEN van klacht naar KRACHT!

Eveneens ben ik onafhankelijk distribiteur van ENERGETIX magneetsieraden.

Hiervoor heb ik een bewogen sportcarrière achter de rug. Ik heb op hoog niveau lange tijd karate en judo bedreven. Door deze sportactiviteiten ben ik in contact gekomen met sportmasseurs. Mijn interesse werd gewekt voor het vak Sportmasseur en het behandelen en voorkomen van blessures . Dit was een reden voor mij om de cursus Sportmassage te volgen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Sinds 2014 staat ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de SCAS (Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg). De SCAS houdt zich bezig met het onpartijdig vaststellen van de vakbekwaamheid van professionals die zich richten op de begeleiding van sporters en de behandeling van sportblessures, alsmede het onpartijdig vaststellen van de kwaliteit van instellingen, van producten en van opleidingen voor professionals in de sportgezondheidszorg. Tevens verricht de SCAS alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.scascertificering.com/

Twee seizoenen ben ik werkzaam geweest als verzorgster bij een B en C-elftal van de jeugdopleiding van de voetbalclub RBC Roosendaal.

De massagebehandelingen vinden plaats naar aanleiding van persoonlijke klachten (Bijv. Nek, schouders, rug e.d.), op advies van artsen/bedrijfsartsen en fysiotherapeuten of voor ontspanning.

OUDEREN
Ervaring met het masseren van ouderen heb ik op diverse locaties opgedaan. Binnen mijn praktijk is het voor ouderen mogelijk om te genieten van één van de bovengenoemde massages.

BEWEGEN

Naast mijn werk als masseuse ben ik werkzaam geweest als fitnesstrainer en personal trainer bij sportschool Dinami in Steenbergen. De ervaringen als fitnesstrainer en personal trainer komen binnen de praktijk goed van pas. Hierdoor kan er advies worden gegeven in verband met training voor herstel van de klacht.

De diploma’s Fitnesstrainer A-B en Personal trainer zijn behaald bij de brancheorganisatie FITVAK.