Meer KRACHT en ENERGIE

Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten. Onze miljoenen klanten wereldwijd willen de magneetkracht van de ENERGETIX sieraden zelf dagelijks ervaren en dicht bij zich hebben. ENERGETIX is niet voor niets onbetwist marktleider als het gaat om de verkoop van magneetsieraden en accessoires. 

Magneetkracht voor een beter gevoel van welzijn?

Onze ENERGETIX sieraden brengen momenten van welzijn in het leven van onze klanten. En is daarvoor dan één duidelijke verklaring? Nee, beslist niet! De wetenschap ontrafelt dagelijks nieuwe geheimen in de microkosmos. Er zijn inmiddels meerdere plausibele verklaringen bekend, maar hard wetenschappelijk eenduidig bewijs kan (nog) niet geleverd worden. Gelukkig ontwikkelt ook de wetenschap zich en worden er steeds meer klinische experimenten uitgevoerd, waarvan de resultaten dermate hoopvol zijn, dat dit wel tot verder onderzoek in de toekomst zal moeten leiden.

ENERGETIX Werking -  Over de magneten in de ENERGETIX sieraden

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt.
Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht.

De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met eel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin - ook voor uw huisdieren